خاگینه هویج

خاگینه هویج اسمیه که من خودم روی این دسر گذاشتم. نمی دونم بقیه هم همچین چیزی رو به این روش درست می کنن یا نه و اگه درست می کنن اسمش چیه. من تقریبا اینو برای هرکی درست کردم خوشش اومده. یه دسر شیرینه با هویج که البته مزه هویج توش مشخص نیست. برای ماه رمضان و سفره افطار خیلی مناسبه اما برای رژیمی های عزیز خیر!

مواد لازم:

هویج 5 عدد بزرگ

تخم مرغ 5 عدد (به ازای هر هویج بزرگ 1 عدد)

روغن سرخ کردنی

شکر 3/4 -1 لیوان

آب 3/4لیوان

هل، گلاب و زعفران به مقدار دلخواه

دارچین، پودر گل سرخ و گردو

هویج ها رو با رنده ریز رنده کنید. اگر درشت رنده کنید خوب سرخ نمیشه و ابکی می مونه. تخم مرغ ها رو خوب با چنگال یا همزن دستی بزنید. با این کار تخم مرغ روغن کمتری جذب میکنه و به تابه هم نمی چسبه. تخم مرغ ها رو به هویج اضافه کنید و مخلوطشون کنین. در یک تابه مستطیل 4-5 قاشق روغن بریزین و وقتی گرم شد مایه هویج رو درون تابه پهن کنید به طوری که ضخامت لایه هویج حدود یک سانت باشه. اگر کلفت تر باشه توش نرم می مونه و خوب نمیشه.وقتی یک روی هویج سرخ شد برش گردونین تا اونرش هم سرخ بشه.  

 

 

در زمانی که هویج داره سرخ میشه شکر و آب رو درون قابلمه ای بریزین و مقداری هل و زعفران ساییده و ته استکان گلاب به اون اضافه کنین و بگذارین بجوشه. شیره وقتی سرد شد غلیظ تر میشه بنابرین در حدی باید بجوشه که کمی از آب غلیظ تر باشه. اگر سرد شد و دیدین هنوز رقیقه می تونین بذارین کمی بجوشه تا آب اضافیش بره. اگر دوست دارین خاگینتون کم شیرین باشه 3/4 لیوان و اگر دوست دارین شیرینیش زیاد باشه 1 لیوان شکر استفاده کنین.

هویج که سرخ شد اون رو قطعه قطعه کنین. روی قطعات حدود 2/3 شیره رو بریزید بعد دارچین و پودر گل سرخ رو روشون بپاشید و در آخر روی هر قطعه نصف یک گردو رو بذارید. می تونین خاگینه رو همین طوری سرو کنین یا اونو چند ساعت توی یخچال بذارین و تا سرد بشه و سرد سرو کنین. موقع سرو بقیه شیره رو روی خاگینه ها بریزین.

 

 

 

 

 

اگر این مقدار هویج رو به 16 قسمت تقسیم کنین کالری هر قطعه حدود 80-90 کالری میشه. این دسر با مقدار شکری که داره رژیمی محسوب نمیشه! اگر رژیم دارین به یک یا دو قطعه اون بسنده کنینچشمک

/ 0 نظر / 11 بازدید