مرغ سوخاری

اگر رژیم دارین می تونین مرغ هاتونو به جای آبپز کردن در فر درست کنین که هم سوخاری بشه هم خوشمزه!


به تکه های مرغتون نمک و ادویه هایی که دوست دارین مثل سبزیجات معطر، ادویه لیمو فلفلی و فلفل بزنین و مقداری پیاز رو نصف و حلقه حلقه کنید و زیر و روی تکه های مرغتون بگذارید کمی هم اب لیمو ترش یا اب پرتقال روی مرغ بریزید. اگر بگذارین مرغهاتون چند ساعت تو یخچال بمونه و حسابی مزه ادویه ها و ترشی لیمو به خوردش بره خیلی نرم تر میشه. اما اگر وقت ندارین همین طوری توی فر بذارین ولی دیگه باید بهش زمان بدین که دو سه ساعت اروم اروم تو فر بپزه. هرچی زمان بیشتر و حرارت ملایمتری بهش بدین مرغ نرم تری دارین.


دمای فرتونو تنظیم کنین و روشنش کنین. من از سولاردم با دمای 130 درجه استفاده کردم نمی دونم دمای فرهای گاز چه جوریه! روی ظرف مرغتون فویل بکشید و چند جای فویل رو سوراخ کنید و بگذارین مرغ حدود 45 دقیقه تا 1ساعت توی فر باشه بعد ظرف رو دربیارین و فوبل رو جدا کنین و بگذارید 1 ساعت یا حتی بیشتر مرغ بازم توی فر باشه تا هم تمام اب جمع شده توی ظرف تبخیر بشه و هم روی مرغتون سوخاری بشه. توی این مدت یکی دوبار مرغتون رو زیر و رو کنین تا هر دو روش سرخ بشه. می تونین هر بار که مرغ رو در میارین روش اب زعفرون بدین تا طلایی و خوشرنگ بشه. حداقل دو ساعت باید زمان بدین برای پخت و اگر مرغتون هنوز نرم نشده بود و روش سرخ نشده بود زمان بیشتری احتیاج هست .


در مصرف اب پرتقال برای مرغتون شک نکنین! اگر یکبار مرغ رو چند ساعتی با اب پرتقال و ادویه توی یخچال بگذارین خواهید دید که چه مرغ نرم و خوش طعمی میشه!


این هم نتیجه کار:


 

 

 

بشقاب غذاتونو حسابی با دورچین های مختلف پر کنین! توی این عکس سیب زمینی، کدو، هویج و لوبیا و کمی ذرت پخته هست بعلاوه کاهو و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی. با یه تزیین خوشگل چشماتون هم سیر میشه و هم غذای خوشمزه و زیبایی می خورین هم چاق نمیشین!

 

تو پست بعد راجع به درست کردن سیب زمینی و کدو و کالری کل این بشفاب میگم : ))

/ 3 نظر / 18 بازدید
آسمان

عالیه خیلی دوست دارم منو یاد مرغ درست کردن بابام انداخت.موفق باشید.[گل]

نفس

وبلاگ خوشمزه ایی داری[نیشخند]